fbpx

6x Drift om te maffen

We gingen op zoek naar de perfecte uitvalsbasis tijdens een weekend Drift Festival en hebben de 6 leukste slaapplekken op een rijtje gezet.

1. Mercure Hotel
Vanaf: €84,- per nacht voor 2 personen.
Direct naast het station vind je Mercure Hotel. Voor een luxe overnachting in hartje Nijmegen met sauna, fitness en vele additionele opties, zit je hier gebakken.

2. Belvoir Hotel
Vanaf: €51,- per nacht voor 2 personen.
Geen slaapplek die kan tippen aan het uitzicht vanuit het Belvoir Hotel. Gelegen naast de Waalbrug kijk je kilometers uit over het polderlandschap rondom Nijmegen. Boek je via de Belvoir website, dan krijg je nog eens 15% korting.

3. Hotel Credible
Vanaf: €69,- per nacht voor 1 persoon.
Midden in het centrum van Nijmegen ligt Hotel Credible. Overnachten in dit gezellige hotel kan zowel in je eentje als met z’n tweeën, al moet je er niet te lang mee wachten; de meeste kamers zijn tussen 7 en 9 juni al vergeven.

4. Guesthouse Vertoef
Vanaf: €80,- per nacht voor 2 personen.
New kid on the block ‘Guesthouse Vertoef’ ligt op één minuut lopen van Station Nijmegen en is een prima uitvalsbasis tijdens een weekendje Drift Festival. Let ook hier op dat je op tijd bent met boeken.

5. Hotel Nimma Update: zit vol!
Vanaf: €50,- per nacht voor 2 personen.
Hotel Nimma ligt op één minuut lopen van het festivalterrein en biedt een warm bed na een lange festivaldag. Het hotel is niet duur en met een beetje geluk zie je het Vasimterrein vanuit je slaapkamerraam.

6. Drift Stadscamping
Vanaf: gratis!
Ook wij zitten niet stil en zijn bezig met een uniek logeerplan tijdens ons festivalweekend. Meer info over dit project verschijnt binnenkort op onze socials en op onze website. Stay tuned!

Drift Festival weekendtickets zijn hier te koop.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.