fbpx

Belangrijk bericht voor ticketkopers van Drift op de Boot – 19 juli

Lieve mensen,

Morgen lopen de temperaturen op tot wel 39 graden. Om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne en veilige vaart heeft, zijn er een aantal aanpassingen gedaan. Deze vind je hieronder. Daarnaast vragen deze weersomstandigheden ook bij jou als bezoeker om extra voorzichtigheid. Zoek dus voldoende verkoeling op bij het benedendek en wees uiteraard extra voorzichtig met alcohol. Om veilig en verantwoord te kunnen varen hebben we de volgende maatregelen genomen:

– We varen een uurtje korter, en komen om 15:00 aan bij de Smaakmarkt;
– Bij binnenkomst ontvangt iedereen twee gratis flesjes water;
– Er zijn extra schaduwplekken op de dansvloer en bij het eten. Er is voldoende zonnebrand aan boord, te verkrijgen aan de bar;
– Benedendeks kun je in een met airco gekoelde ruimte tussendoor gaan zitten. Ga dus op tijd de zon uit om even bij te komen;
– Vanaf verschillende plekken op de boot delen we gratis waterijsjes uit;
– In het geval van nood is er een ambulanceboot aanwezig die iemand snel naar de kant kan vervoeren

Mocht het toch onverantwoord blijken om tot 15:00 door te varen, komen we al eerder terug. Dit wordt de gehele vaart gemonitord door de kapitein en de EHBO. Omdat een gewaarschuwd mens voor twee telt: wees ├ęcht voorzichtig met alcohol en eventuele andere middelen, en let erop dat je niet uren achter elkaar in de zon staat.

Tot op de boot!

Team Drift

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.