fbpx

Bezorgen & retouren

Bezorgen

Levertijd

Heb je jouw pakket op werkdagen voor 20:00 uur besteld? Dan verzenden we dezelfde dag nog je pakket!

Alle webshopbestellingen worden verzonden met PostNL. Op het moment dat je pakketje verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een track&trace nummer.

Verzendkosten

Bezorgen PostNL (€ 4,50).
Gratis verzending met een bestelling van minimaal € 75,-

Aanpassen bezorgadres

Voor alle bestellingen geplaatst via de webshop is er de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres in te voeren.

Incomplete levering

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom er een artikel ontbreekt in de bestelling. Neem contact op met de info@driftomtedansen.nl om de oorzaak te achterhalen.

Buitenland

België: wij verzenden ook pakketjes naar België. Verzendkosten zijn € 5,00. Heb je jouw pakket voor 20:00 besteld? Dan verzenden wij dezelfde dag nog je pakket.

Retouren

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je dient het retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier is bijgevoegd bij je order. Op het formulier dien je aan te geven welk artikel je wilt retourneren. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening.

Download retourformulier

Retourvoorwaarden:

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door Drift en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant

Je kunt je retour verzenden naar het volgende adres:

Drift – Om te dansen
De Kolk 13
6541 AV Nijmegen

Eventueel bij opmerkingen: De entree van het kantoor zit aan de zuidzijde van het gebouw, aan de kant van De Achtertuin, blauwe trap omhoog en dan de wenteltrap links.

Returns

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please attach the returnform that was attached by your order and enclose it with your return shipment to us.

All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:

Drift – Om te dansen
De Kolk 13
6541 AV Nijmegen

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten van de bestelling worden binnen 14 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product vergoed Drift de verzendkosten achteraf.

Drift is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.

In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed.

Omruilen

Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 14 werkdagen terug gestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.