fbpx

De stages van DF20: NYMA

Twee dagen, meer dan vijftig artiesten en zeven podia. Drift Festival 2020 komt steeds dichterbij, daarom laten we je alvast kennis maken met de zeven unieke podia die samen het smoelwerk van onze weekender bepalen. We trappen de reeks af met de iconische NYMA!

Vrijdag 12 juni
Job Jobse, Eris Drew, Josey Rebelle, Konduku

Zaterdag 13 juni
John Talabot, Paquita Gordon, Oceanic, Chaos in the CBD, Beautiful Swimmers

Als je na de entree de trappen afdaalt en thuiskomt in de achtertuin van de Vasim, zie je hem al opdoemen langs de berm en het gras. De NYMA is het warme bad van Drift Festival. Een podium met een volstrekt eigen smoelwerk, omsloten door een mozaïekmuur aan containers en een tribune van groen.

De dj-booth van NYMA wordt bestierd wordt door een line-up vol all stars. Het is de plek die housegeluiden uit Chicago, New York, de UK en Italië laat gloeien, en waar je zonder problemen je weg naar de zesde versnelling gaat vinden. Op vrijdag zijn de onnavolgbare Konduku, Josey Rebelle, Eris Drew en Job Jobse de dj’s van dienst, en op Drift-zaterdag is NYMA het domein van Beautiful Swimmers, Paquita Gordon, Chaos in the CBD, Oceanic en John Talabot. Hoe dat gaat klinken? Check de Spotify-playlist die we hieronder voor je hebben samengesteld, en maak je borst vast nat voor wat je te wachten staat: heat!

Tickets voor Drift Festival 2020 zijn hier te koop!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.