fbpx

Drift Festival 2022 | Pre-register

We hebben wat in te halen! Deze lente verdrijven we samen de stilte van de Vasim tijdens de tiende Drift Festival in twintig jaar Drift.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en na twee jaar luwte zijn we erop gebrand om er iets onvergetelijks van te maken. Hou het Facebook-event in de gaten voor nieuws en updates, en schrijf je in voor de pre-register: het belooft een gedenkwaardige wederopstanding te worden.

Schrijf je hier in voor de pre-register!

20 jaar Drift
Verder hebben we nog een belangrijke vraag voor je. In 2022 vieren we dat Drift 20(!) jaar bestaat, en daarom zijn we op zoek naar content – alle waardevolle momenten die je in welke vorm dan ook (audio, video, tekst, you name it) op Drift hebt verzameld. Deel je herinneringen via de pre-register optie, maak kans op 20 jaar gratis Drift en houd een schuin oog op je timeline de komende tijd.

Tickets
We vertrouwen erop dat we weer samen dansen deze lente, toch bestaat er een kleine kans dat er ook dan nog maatregelen gelden waardoor het festival niet kan plaatsvinden. Daarom betaal je voor je Drift Festival-ticket alleen een aanbetaling van €10,- excl. fee. In april nemen we een definitief besluit. Gaat het festival door? Dan betaal je het resterende bedrag van €39,90 erbij. Kan het festival onverhoopt niet doorgaan? Dan storten we je aanbetaling zo snel mogelijk terug.

We zien elkaar op de dansvloer. 2022 is van ons!  ❤️‍🔥

Team Drift

Drift Festival 2022

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.