fbpx

Drift Festival is verplaatst

Lieve Drifters,

Het doet pijn, maar helaas zien we ons vanwege de afgelopen maandag aangekondigde en aangescherpte COVID-19-maatregelen genoodzaakt om Drift Festival 2020 te verplaatsen. We vinden het voor jullie als bezoekers, alle mensen met wie we samenwerken en onszelf onverantwoord om het festival – een samenkomst met meer dan 10.000 mensen – door te laten gaan zoals gepland. De gezondheids- en veiligheidsrisico’s zijn daar te groot voor. De tiende verjaardag van Drift Festival wordt daarom doorgeschoven naar 10 t/m 12 juni 2021.

Alle verkochte tickets blijven geldig op de overeenkomende dag volgend jaar; vrijdagtickets zijn geldig op vrijdag, zaterdagtickets op zaterdag. Als je je ticket bewaart voor de nieuwe editie, krijg je de eerste twee drankmuntjes van ons. In het geval dat je er niet bij kunt zijn, kun je vanaf maart 2021 een refund aanvragen. Ticketkopers krijgen hierover zo snel mogelijk een mail met meer informatie.

Het zijn zware en onzekere tijden, ook voor iedereen die zich in de festivalbranche en creatieve industrie begeeft. Onze organisatie staat voor de grootste uitdaging sinds haar oprichting in 2002. Daarom vragen we om jullie medewerking om de festivalwereld, en onze plek daarin, te behouden en ons te helpen om deze tijd te doorstaan. We werken samen met een netwerk aan ZZP’ers en kleine bedrijven, van artiesten tot podiumbouwers, die kosten hebben gemaakt voor de aanstaande editie. Door geen directe ticketrefund aan te bieden kunnen we de ticketgelden gebruiken om deze partijen overeind te houden, en ervoor zorgen dat we na de corona-crisis weer samen op Drift kunnen.

Onze gedachten zijn bij iedereen die door deze crisis geraakt wordt. Vooral ook aan al die mensen die zich dag in, dag uit inzetten om hem te boven te komen. Volg de richtlijnen van het RIVM: blijf thuis en zorg goed voor elkaar. Samen gaan we dit doorstaan.

Check bij vragen eerst onze FAQ. Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan een mail naar info@driftomtedansen.nl.

Team Drift

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.