Drift op de Boot: laatste informatie

15 juli 2022

Morgen varen we voor de eerste keer uit in een reeks van zeven knallende boottochten. Lees voordat je aan boord gaat onderstaande informatie goed door, zodat we het samen fijn & veilig houden. Vergeet daarnaast niet je ticket te personaliseren, pas dan ontvang je je werkelijke ticket met QR-code.

Board- en vaarinformatie
De op- en afstapplaats is op de Waalkade ter hoogte van het Labyrinth. Let er op dat de vertrek- en aankomsttijden verschillen. Wees op tijd, want te laat is te laat! Bij terugkomst kun je verder feesten op Smaakmarkt.

Za 16 juli 10:00 – 16:00 – hosted by Diskodip
Mario Marini
Raphaël Top-secret
Za 16 juli 17:00 – 23:00
Anastasia Kristensen
Tripeo
Zo 17 juli 10:00 – 16:00 – hosted by Blauwdruk
CC:DISCO
Guus Christian & Sander Emil
Zo 17 juli 17:00 – 23:00
David Vunk
Elena Colombi
Ma 18 juli 10:00 – 16:00 – hosted by TERRA
Ethel
Romance Brothers
Ma 18 juli 17:00 – 23:00
DJ Bone aka Doc Ciroc
Nedda Sou
Di 19 juli 10:00 – 16:00
Ineffekt
Roi Perez

Vervoer
Kom met de fiets of lopend, er is géén plek om je auto te parkeren.

Leeftijd & tickets
Leeftijd is 18+. Tickets kunnen worden gescand vanaf je mobiel, zet hiervoor wel je helderheid op 100%. Vergeet niet je tickets te personaliseren, anders kan je ze niet downloaden en heb je géén toegang tot de boot.

Veiligheid & eigen risico
Wees voorzichtig; je bent op een boot. Betreden is op eigen risico. Op de boot gelden huisregels waar je je aan dient te houden. Orders van de kapitein of organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Misdraag je niet, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven varen.

Munten & kluisjes
Er zijn meerdere muntenautomaten op de boot. Munten kunnen alleen gepind worden. Daarnaast zijn er voldoende kluisjes aanwezig. Kluisjes kunnen alleen gepind worden wanneer je de boot op gaat en kosten €5.

Voedsel, versnaperingen & rookwaar
Er is catering aan boord voor de nodige versnaperingen tussendoor. Ook zijn er verschillende soorten cocktails te verkrijgen bij de cocktailbar van Absolut. Je kunt geen sigaretten halen op de boot, dus zorg dat je een pakkie paraat hebt.

Denk aan de Waal
Zonder de Waal was Drift op de Boot niet mogelijk geweest. Wees dus lief voor haar en gooi je afval en sigarettenpeuken gewoon in de prullenbak.

Het weer
De weersvoorspellingen zijn prachtig, maar ook heet! Gelukkig is het door de vaarwind altijd wel wat koeler op de boot, maar de kans op verbranding is extra groot. We hebben daarom zonnebrand aan boord, zodat je je goed in kunt blijven smeren. Ook hebben we ijsjes verkrijgbaar en spannen we netten voor extra schaduw.

Drank & drugs
Het is niet toegestaan om drank of drugs mee de boot op te nemen. Medicijnen voor o.a. hooikoorts, astma e.d. zijn toegestaan, mits in gesloten verpakking.

Mocht er iets met je ticket zijn, contact: info@cm.com
Voor alle overige vragen: communicatie@driftomtedansen.nl

We hebben er weer grandioos veel zin in en wensen jullie, ook namens de kapitein en zijn crew, alvast veel plezier!

Deel dit artikel: