fbpx

Drift presenteert: Rave Experience!

Raven is iets magisch. Stomende dansvloeren, jezelf verliezen in de muziek, barrières loslaten en nieuwe verbindingen leggen. Dansen tot de ochtendgloren, smeken om nog één laatste plaat en als een ander mens weer thuiskomen.. Pure magie.

“Society would be better if we danced every day.
So let’s get moving.”

Danscollectief ARK 
Rave is een ruimte waar je je ongeremd mens kunt voelen. Waar je bezeten raakt van geluid, en je ongeremd laat leiden tot waar de muziek je brengt. Dát gevoel, de kern van rave cultuur, is wat dansorganisatie ARK in je naar boven haalt tijdens de Rave Experience | Drift Festival 2022 . De shows van ARK, onder leiding van Connor Schumacher, zijn de samenkomst van een decennium aan ervaring op professioneel dansgebied en uitvoerig onderzoek naar identiteit, publieke betrokkenheid en de sociale en emotionele vaardigheden die we opdoen door middel van dans. Inmiddels zijn de performances te zien in theaters, musea, op festivals of in de vorm van een rave workshop zoals je ‘m nog nooit hebt meegemaakt.

Ronkende dansvloeren
ARK heeft zich ontwikkeld en gespecialiseerd in het creëren en hosten van onevenaarbare dansvloeren. Het collectief weet als geen ander hoe ze je kunnen meekrijgen en maken je aan de hand van fysieke en natuurkundige metaforen bewust van jezelf, de ruimte en de mensen waarmee je de ruimte deelt. Door je mee te nemen in de rave, stimuleert ARK om barrières los te laten en te worden wie je diep van binnen bent.

Op donderdag 9 juni maken we ons in Doornroosje alvast los van de dagelijkse beslommeringen en dompelen we ons onder in de rave cultuur. Trek je lekkerste rave-outfit uit de kast en laat je meevoeren in de extase die raven heet. We hebben ruimte nodig, dus plaatsen zijn beperkt. Bemachtig snel je ticket, tot op de dansvloer!

“New metaphors have the power to create a new reality. This can begin to happen when we start to comprehend our experience in terms of a metaphor, and it becomes a deeper reality when we begin to act in terms of it.”
Lakoff & Johnson Metaphors We Live By

Tickets voor Rave Experience | Drift Festival 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.