fbpx

Drift’s Vierdaagsefeesten: waar je wezen moet

De Vierdaagsefeesten zijn bijna hier, en wij zijn overal en nergens. Daarom zetten we nog even voor je op een rijtje waar je ons kunt vinden, met twee dikke tips toe.

Drift’s Danspaleis | zaterdag 13 juli
Op zaterdagmiddag vuren we het semi-officiële startschot van de Vierdaagsefeesten af met de derde editie van Drift’s Danspaleis. Dé plek waar jong en oud samen kunnen komen om te dansen op de Smkmrkt. Nodig je oma, opa, ouders of zusje vast uit, de 50e(!) editie van de Vierdaagsefeesten verdient een feestelijke opening.

Drift op de Boot | zondag 14 t/m woensdag 17 juli
Onze boottochten zijn een jaarlijks hoogtepuntje op onze kalender, daarom varen we zelfs een keer extra uit om de Waal er van langs te geven. De tochten zijn stijf uitverkocht, maar een beetje bedreven Ticketswapper weet er misschien nog een kaartje uit te slepen. We trappen zondag af met een Nous’Klaer-special met Konduku, Oberman en Oceanic, varen de volgende middag uit met Jon K en Zaltan en doen die avond gewoon nog een rondje met een top secret Giegling-team. De (roze) woensdag is voor een, wederom geheime, line-up van toppers van Is Burning.  Dat belooft wat.

Smkmrkt Labyrinth | zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli
De vijfde editie van Smkmrkt Labyrinth staat ook alweer voor de deur, met zes dagen vol eten, drinken, livemuziek en een reeks heerlijke hostings van onder anderen Drift’s Danspaleis, Blauwdruk X Yallah Yallah, Boomshakalak, Fiesta Macumba en Zusje van Debbie X Serious Boaters.

Honey Honey | woensdag 17 juli
Op woensdag 17 juli paradeert Honey Honey voor het eerst over de Smkmrkt en vieren we dat je mag houden van wie je wilt. Wij zijn erbij met een eigen stage op het Labyrinth waar we samen met Sanja, DJ Pure, Daan Groeneveld, Heleen Poos, Lola Edobor en de onverbeterlijke TUTTI Crew een roze zonsondergang tegemoet dansen.

En ga hier vooral ook een kijkje nemen…

Club Voerweg | zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli
Het Valkhof Festival is vaste prik tijdens de Vierdaagse, en ook deze keer wordt er grandioos uitgepakt, zeker in Club Voerweg. Zo staat o.a. Couture er met Luca Lozano, Phaser Boys en Emilio Bestevez, is er natuurlijk weer House Classix met DJ Pure, Mark Wanders en Camiel, en is Planet Rose van de partij met Jensen Interceptor, Animistic Beliefs en Operating Modus.

Via Electronica | vrijdag 19 juli
Verder plaveit Via Electronica de weg naar je Vierdaagse-kater met feesten op twee locaties. Closen doe je immers samen, niewaar? Op de rol staan iedereen van Doka & Tripeo, Thomas Elmore & Emilio Bestevez, Roel Zweers, Naim Abu, Comrade Winston tot Tsandr, Freddy Bonzo, Children of Valis en Doris Nicholas & Jocelyn. Om je vingers bij af te likken dus.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.