fbpx

Liveblog - Herfstdrift Festival 2023

Check de liveblog voor belangrijke updates, en lees ook alle laatste info nog eens na!

Terug naar overzicht

14:00 uur – Herfstdrift Festival gaat beginnen.


 

Laatste info

Tickets
Ben je jouw ticket kwijt? Geen probleem. Hier kun je je tickets terugvinden. Goed om te weten: we werken met sealed tickets, wat betekent dat je ze vlak voor het event kunt downloaden. Doe dit op tijd, zo voorkomen we opstoppingen bij de ingang.

Timetable & plattegrond
Weet waar je moet zijn: onderaan deze mail vind je de timetable en plattegrond van Herfstdrift Festival 2023. Sla ze op en stuur ze door naar je vrienden: dwalen is leuker dan verdwalen.

Vervoer
Kom lekker met de fiets! Vanaf Nijmegen Centraal sta je met de (OV-)fiets binnen 10 minuten bij de ingang, en lopend ben je er ook binnen een halfuurtje. Liever met de bus? Je kan uitstappen bij ‘bushalte Nyma’.

Timetable & plattegrond
Weet waar je moet zijn: onderaan deze editorial vind je de timetable en plattegrond van Herfstdrift Festival 2023. Sla ze op en stuur ze door naar je vrienden: dwalen is leuker dan verdwalen. Benieuwd naar de sound en vibe per stage? Lees je in via deze editorial!

Food
Van dansen krijg je trek, en daarom vind je traditiegetrouw weer een aantal geweldige foodtrucks op het terrein. Op zoek naar iets vegans? Bij De Achtertuin staat een ketel vol overheerlijke soep op het vuur!

PIN-Only
Herfstdrift Festival is een PIN-Only event. Dit betekent dat je bij de barren alleen met je betaalpas (pin of creditcard), Google Pay en Apple Pay kunt betalen.

Warmte vind je overal
Buiten is het koud, maar naar warmte hoef je tijdens Herfstdrift nooit lang te zoeken, want alle stages zijn overdekt. Twijfel je over wat je aan moet? Ons devies: laagjes, laagjes, laagjes. Neem een tas mee en reserveer alvast een locker!

Afterparties bij De Nacht van Herfstdrift
Nog niet uitgedanst? Duik met ons de nacht in: we organiseren dit jaar maar liefst twee afters pal naast het terrein bij de vrienden van Waalhalla en Mesh. Gek van techno? Dan zit je goed in Waalhalla met Mama Snake en Akua. Meer van de rollende bassen en energieke house met trance-uitstapjes? Dan vind je in Mesh wat je zoekt met Rey Colino b2b Spray en Eurotic. Er is een beperkt aantal tickets. Koop die van jou alvast via de ticketshop, of ter plekke op het festivalterrein.

Recyclesysteem
Om het afval op het terrein tegen te gaan, werken we ook tijdens Herfstdrift Festival 2023 met een recyclesysteem. Je ontvangt bij de entree een houten token die je nodig hebt om je eerste drankje te halen. Je betaalt gewoon voor je drankje, de houten token is voor je plastic beker. Drankje op? Bewaar je beker! Beker kwijt? Dan betaal je € 0,50 bovenop jouw drankje.

Toegankelijkheid
We streven ernaar om Drift events voor iedereen toegankelijk te maken, van rolstoelvriendelijke paden naar podia tot extra ruime toiletten en parkeerplaatsen, en hulp of assistentie waar nodig. Meer weten? Je leest er alles over in onze editorial.

Weer
Het kan fris zijn! Dus kleed je in laagjes, neem een tas mee en reserveer hier een locker.

Lockers
Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de dansvloer op kunt, kun je nu alvast je locker voor Herfstdrift reserveren. Je ontvangt vlak voor aanvang een code in de mail, dus skip de rij én de kou. Reserveren kan tot vrijdag 12 uur via deze link.

Drugs
We hanteren een zero tolerance beleid wat betreft harddrugs.

Merchandise
Je Drift-ervaring compleet maken? Dos jezelf uit in onze merchandise! Van sokken tot petten, van t-shirts tot truien, we hebben het. Hou je ogen open voor ons speciale Herfstdrift Festival 2023-item en onze supersale. 👀

Let op je oren
Hoewel we het belangrijk vinden dat je van de muziek geniet tijdens Herfstdrift Festival 2023, is het wel van belang dat je goed voor je oren zorgt. Er zijn daarom oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise en bij de barren.

Bij de lockers koop je oordoppen waarbij de filter op jou persoonlijk wordt afgestemd, zodat je altijd met een goede set naar huis gaat. Bij de barren koop je oordoppen met een standaard 18db filter. Bij beide sets krijg je een handige keychian container!

Spullen kwijt
Ben je tijdens Herfstdrift Festival 2023 iets verloren? Check dan bij de merchandise, want daar worden alle gevonden voorwerpen verzameld. Aan het einde van het festival worden deze naar de lockers-balie gebracht. Na het festival brengen we alle spullen naar de Gemeente Nijmegen. Via www.ilost.nl kun je je zien of je spullen gevonden zijn.

Huisregels
Wees lief voor elkaar en let op jezelf en op de ander. Mocht je jezelf onveilig voelen, dan kan je altijd het Green Team of de beveiliging of ander personeel op het terrein aanspreken.

Ingang festival
NYMA-terrein
Kruising Latensteinweg/Nymaweg
Nijmegen

Drift to explore more

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.