<

DRIFT
FESTIVAL

08 & 09
JUNI 2019

DE VASIM NIJMEGEN

FAQ

Kaartje kwijt? Geen zorgen, download 'm hier of stuur ons een mailtje.
Voor degenen die achter het net hebben gevist: we verkopen een superselect aantal tickets voor de zaterdag aan de deur (€40,- cash en pin).
Pak lekker de fiets of loop naar De Vasim met mooi weer. Met de fiets ben je vanaf CS Nijmegen in 8 minuten op locatie, lopend doe je er ongeveer 20 minuutjes over.
Voor de lange afstandreizigers is er Busje Delen (zaterdag en zondag) en de NS Nachttrein: https://bit.ly/ns-nachttrein
Laat ‘m scannen vanaf je telefoon of print je ticket eventueel uit.
Er zijn kluisjes aanwezig. Deze kunnen met cash en pin betaald worden. Een kluisje kost € 7,-, je betaalt geen borg. Er kunnen 2/3 jassen in een kluisje.
De minimale leeftijd is 18+.
Alles wijst erop dat we een zonnig weekend tegemoet gaan met weinig tot geen regen. Neem wel een vest mee, vooral 's avonds kan het fris worden.
We hanteren een zero tolerance beleid wat betreft harddrugs.
Oordoppen zijn te koop bij alle barren, sigaretten vind je bij de merchandise stand.
Samen dansen we tot de zon opkomt! Met onder anderen Avalon Emerson, Roi Perez en een arsenaal aan Nimweegs talent gaan we op zaterdag en zondag door in de Brebl. Tickets voor Nachtdrift kosten €15,- aan de deur, of haal je bij de merchandise stand voor een tientje.
We brengen alle gevonden spullen de week na het festival naar de Gemeente Nijmegen. Via www.ilost.nl kun je je zien of je spullen gevonden zijn.
Stuur ons een mailtje op communicatie@driftomtedansen.nl. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Partners