DRIFT
FESTIVAL

11 JUNI 2022

NYMA NIJMEGEN

FAQ

Eventix stuurt een mail naar het e-mailadres waarmee je een of meerdere tickets hebt besteld. Daarin staan een directe link naar het restbetalingsformulier, plus alle instructies die je nodig hebt. Zorg dat je die vóór 22 april hebt voldaan, want alleen zo kun je je ticket daadwerkelijk verzilveren. Je aanbetalingsticket alleen is namelijk geen geldig toegangsbewijs.
Nee, het is helaas niet mogelijk om de aanbetalingstickets te annuleren. Wat wij adviseren, is de restbetalingen te voldoen en de volledige tickets dan te verkopen - bijvoorbeeld op Ticketswap.
Nee, het is helaas niet mogelijk om slechts een gedeelte van de aanbetalingstickets te verzilveren. Je kunt alleen de gehele bestelling verzilveren.
Wanneer Drift Festival 2022 vanwege coronamaatregelen niet door gaat, zal er een mogelijkheid zijn om een refund aan te vragen. We zullen uiteraard contact met je opnemen met de nodige informatie wanneer dit het geval is.

DRIFT PRESENTEERT

PLAID live

Op vrijdag 10 juni warmen we op voor Drift Festival met het legendarische duo Plaid (live), dat sinds de vroege nineties al muziek maakt. Ze richtten The Black Dog op, remixten iedereen van Björk tot Herbert, braken door naast Autechre, Plastikman en Aphex Twin, maken techno, IDM, house en alles ertussen en we zijn apetrots dat we ze naar Nijmegen kunnen halen. Wonderkind RDS van de Amsterdams crew De Lichting (live), die het bal komt openen met zijn even betoverende als compromisloze producties.

Tickets: https://bit.ly/3rGW8aM

Rave Experience

Op donderdag 9 juni maken we ons in Doornroosje alvast los van de dagelijkse beslommeringen voor Drift Festival. Verzorgd door ARK en Connor Schumacher, wie de samenkomst van een decennium aan ervaring op professioneel dansgebied en uitvoerig onderzoek naar identiteit, publieke betrokkenheid en de sociale en emotionele vaardigheden faciliteren, worden we ondergedompeld in de rave cultuur. Het collectief weet als geen ander hoe ze je kunnen meekrijgen en maken je aan de hand van fysieke en natuurkundige metaforen bewust van jezelf, de ruimte en de mensen waarmee je de ruimte deelt.

Tickets: https://www.doornroosje.nl/event/rave-experience/