HERFSTDRIFT
FESTIVAL

25 & 26
NOVEMBER 2022

NYMA NIJMEGEN

Line-up

→ Friday

Aïsha Devi
Aurora Halal B2B DJ Nobu
Ben Sims B2B DJ Bone
Black Cadmium
Byron the Aquarius
Claudio PRC
Danilo Plessow (MCDE)
Darryn Jones B2B Red Greg
Doris Nicholas
DVS1
Eris Drew
GiGi FM
Guus Christian B2B Wes
Helena Hauff
JakoJako live
Jerrau
Job Jobse
Kennedy
L.F.T.
Locus Error
Madam X B2B Zohar
Mal_Hombre live
Naone
object blue B2B TSVI
Operating Modus
Radical HI-FI
ROD (Detroit set)
Sedef Adasi
Soft Break
The Exaltics live

→ Saturday

AliA
Andrey Pushkarev B2B Roger Gerressen
Anouschka
Anthony Linell
Call Super
Chaos in the CBD
Charmaine
DEBORAH X
DeepChord live
Dilated Pupils
DMX Krew live
Double O B2B Mantra
Dr. Rubinstein
DTM Funk
Fadi Mohem live
Gwenan B2B Vlada
Hyperaktivist
Interstellar Funk B2B Mozhgan
John Talabot
KI/KI
Mala
Naru Kami
Palms Trax
San Soda
Sassy J
Sherelle
Stef Mendesidis live
Steffi live
Tammo Hesselink
Theoson
Traxx

FAQ

Herfstdrift Festival start om stipt 14:00 en gaat door tot 00:00.
Herfstdrift Festival is volledig UITVERKOCHT! Wil je toch nog gaan? Check dan Ticketswap. Wij verkopen geen tickets aan de deur.
Herfstdrift Festival vindt plaats op het NYMA-terrein.

Adres: NYMA-terrein Winselingseweg 41, 6541AH Nijmegen
Jazeker, alle podia zijn overdekt met tenten.
Jazeker! Op het festivalterrein zijn lockers aanwezig. Deze kan je op het festival, of vooraf reserveren. Je ontvangt een paar uur voor opening van het terrein je eigen unieke code. Zo kun je na het scannen van je ticket direct je spullen kwijt in de locker en meteen door naar het terrein.

Let op: kom je vrijdag én zaterdag? Koop dan voor beide dagen een los ticket. Op vrijdagnacht worden namelijk alle lockers gereset.

Locker medium: € 9,75 (excl.) Locker large: € 13,25 (excl.)

Locker huren: https://herfstdrift.eventsafe.eu
Herfstdrift Festival is een PIN-Only event. Dit betekent dat je bij de barren alleen met je betaalpas (pin of creditcard), Google Pay en Apple Pay kan betalen.

Bij de merchandise container kun je eventueel een ’tijdelijke pas’ aanvragen. Dit is een pas die je bij ons aanschaft waar je contant geld op kan zetten. Let op: hier moet minimaal € 20,- op komen staan en dit is helaas niet refundbaar. Dus zorg ervoor dat je je tegoed opmaakt.
Op het festivalterrein zijn heerlijke eet- en drinkmogelijkheden, en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met een vega- of vegan dieet. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein.
Gevonden voorwerpen komen tijdens het festival terecht bij de merchandise. Aan het einde van het festival brengen we alle gevonden spullen naar de lockersbalie.

Spullen die niet worden opgehaald of spullen die na afloop van het festival worden gevonden, worden aan de gemeente Nijmegen overhandigd.
Op het festivalterrein is de collectie '20 jaar Drift' te koop. Dit is de nieuwste merchandise collectie. Benieuwd of al in het voren kopen? Check dan www.driftomtedansen.nl/shop
Compactcamera’s en wegwerpcamera’s zijn toegestaan op het festivalterrein. Professionele camera’s en video- of geluidsopname apparatuur mogen daarentegen niet mee, omdat hier vanuit de artiesten geen toestemming voor is verleend. Bij twijfel raden we je aan om de security manager bij de ingang aan te spreken of neem vooraf contact met ons op.
Er zijn een aantal voorwerpen die je niet mee mag nemen naar Herfstdrift Festival. Laat deze spullen thuis en voorkom dat ze in de prullenbak belanden.

– Paraplu’s – Deodorant – Eigen drank – Selfiesticks – Drugs
Lees hier de huisregels van alle Drift - Om te dansen events.