fbpx

Drift Festival

10 June ‘23
NYMA-Terrein, Nijmegen, The Netherlands • Saturday 10th June 2023 • Drift Festival 2023 • Buy your tickets now •

Drift Festival 2023

Het warme bad na je winterdip en het fijnste weerzien met de lente: de tweede zaterdag van juni dansen we de zon tegemoet tijdens de 11e editie van Drift Festival. Maak je op voor een dag vol toekomstmuziek, zinderende kunst en ‘De Week van Drift’ op ons geliefde industriële NYMA-terrein.

Dit jaar op de rol: nieuwe geluiden van lokaal talent en internationale headliners, zinnenprikkelende live-optredens, stage-hostings van Rush Hour en Open Source Radio, en zes splinternieuwe stage-designs die je voorzien van een onvergetelijk voorjaar.

Zie je deze lente!

 • 20.05
  Programma update

  Helaas minder goed nieuws: wegens omstandigheden hebben we moeten besluiten om de liveshow van De Lichting op Drift Festival 2023 te laten vervallen. We hopen ze snel een andere keer te verwelkomen om het in te halen! Mis ’m niet.

 • 19.05
  De stille dromen van Kim Josefine

  Haar warme geluid kwam opborrelen via de frequenties van Open Source Radio en ze is sinds een paar jaar een van de dj’s die we het liefst zien in een Nijmeegse booth. Niet voor niets dat Kim Josefine het bal mag komen openen tijdens Drift Festival. We spraken het toptalent uit Venlo over haar eerste stappen en het vinden van je geluid. “Alles wat de afgelopen twee, drie jaar is gebeurd heeft me ontzettend veel positieve energie gegeven.”

  > Lees de editorial
 • 13.04
  Dit is De Week van Drift

  Voordat de lente écht losbarst op het NYMA-terrein, dompelen we je samen met Stichting Sinus een week lang onder in de wereld van elektronische muziek, clubcultuur en de kunst die eruit ontspringt.

  > Info & tickets
 • 29.03
  De stages van Drift Festival '23

  Van een club-op-een-festival tot een technowaalhalla: de stages van Drift Festival hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en geluid. Ontdek wat je kunt verwachten van de zes unieke dansvloeren die je in juni gaan wegblazen! 🌬️

  > Lees de editorial
 • 22.03
  Maak kennis met de Vasim 2.0

  strobos, schuilen voor de snijdende herfstkou of de felle lentezon, urenlang gesprekken voeren over alles en niets en vooral genadeloos hard dansen – allemaal onder die iconische bogen. Na vier lange jaren is het Drift-oerpodium back in business: onze Vasim is terug.

  > Lees verder
 • 03.03
  Playlist

  De soundtrack van je lente is hier. Dit is de Drift Festival 2023-playlist 📡

  > Luister 'm hier
 • 24.02
  Tickets on sale!

  De ticketsale is gestart, zog dat je erbij bent en verzeker je zelf van een ticket naar Drift Festival 2023.

  > Tickets
 • 23.02
  Line-up release

  De line-up van Drift Festival 2023 is bekend!

  > Line-up
 • 11.05
  25 jaar Rush Hour in 25 platen

  Van een compacte platenzaak naar een wereldvermaard house-instituut: Rush Hour komt haar 25e verjaardag vieren tijdens Drift Festival door met een lading helden de Dansbär te kapen. Maak je op voor een dag vol warmbloedige, zonovergoten heat! Als voorproefje hebben we hier onze 25 favoriete releases van het label voor je op een rij gezet.

  > Lees de editorial

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.