FAQ – Verplaatsing Drift Festival

Veelgestelde vragen n.a.v. verplaatsing Drift Festival

Hoewel de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus vooralsnog tot 1 juni gelden, vinden we het onverantwoord om Drift Festival op 9, 10 en 11 juni 2020 te laten plaatsvinden. De gezondheids- en veiligheidsrisico’s zijn daar te groot voor. Ook al mogen we elkaar tegen die tijd - binnen het huidige maatregelenpakket - in het ideale geval weer opzoeken, dan nog is het organiseren van een festival waar ruim 10.000 bezoekers op afkomen in geen geval een verantwoorde keuze. De veiligheid en gezondheid van jullie als bezoekers, onze artiesten en al die andere mensen die bijdragen aan Drift Festival staan voorop. Daarom hebben we besloten Drift Festival te verplaatsen naar 10, 11 en 12 juni 2021.
Ja, de door jou gekochte ticket(s) voor Drift Festival 2020 blijven geldig voor Drift Festival 2021. Houd hierbij wel in gedachten dat een vrijdagticket voor de vrijdag blijft gelden, en een zaterdagticket voor de zaterdag. We hopen van harte dat je ervoor kiest om je ticket(s) te houden, en je deze crisis er samen met ons uit komt dansen tijdens Drift Festival 2021. Daarmee steun je onze organisatie, waar veel ZZP’ers werkzaam zijn, enorm. We willen je geduld en vertrouwen ook graag belonen. Daarom reserveren we twee consumptiemunten voor iedereen die besluit om met zijn of haar 2020-ticket Drift Festival 2021 te bezoeken.  Mocht blijken dat je op een van de nieuwe data verhinderd bent, dan kun je in maart 2021 een refund aanvragen. Daarover volgt later meer informatie per mail.
Mochten de nieuwe data niet haalbaar voor je zijn, dan is het mogelijk om daar een refund voor aan te vragen. We hopen van harte dat dit geen haast heeft. Onze organisatie draait voornamelijk op ZZP’ers, die deze crisis niet aan hebben kunnen zien komen. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de toekomst Drift draaiende kunnen houden, is het mogelijk om vanaf maart 2021 via de bevestigingsmail van je ticket een refund aan te vragen. 
Het programma van Drift Festival 2020 zal deels worden doorgeschoven naar Drift Festival 2021, maar er zullen ook nieuwe namen op de line-up verschijnen. Zodra hier meer over bekend is zullen we het communiceren via onze kanalen.