FAQ – Verplaatsing Herfstdrift Festival

Veelgestelde vragen n.a.v. verplaatsing Herfstdrift Festival

Ja, de door jou gekochte ticket(s) voor Herfstdrift Festival 2021 blijven geldig voor Herfstdrift Festival 2022. Houd hierbij in gedachten dat een vrijdagticket voor de vrijdag (25 november 2022) blijft gelden, en een zaterdagticket voor de zaterdag (26 november 2022). We hopen van harte dat je ervoor kiest om je ticket(s) te houden, en je deze crisis er samen met ons uit komt dansen tijdens Herfstdrift Festival 2022.
Met het doorzetten van je ticket help je ons ontzettend op een moment dat we je steun harder nodig hebben dan ooit. Mochten de nieuwe data niet haalbaar voor je zijn, dan is het mogelijk om een donatie te doen of een refund aan te vragen. Je kunt tot 2 december een refund aanvragen via de bevestigingsmail van je huidige ticket.  
Dan wordt je restbetaling ticket automatisch doorgezet naar een ticket voor volgend jaar. Kun je niet op 25 of 26 november? Dan is het mogelijk om een donatie te doen of een refund aan te vragen. Je kunt tot 2 december een refund aanvragen via de bevestigingsmail van je restbetaling ticket. Omdat je een aanbetaling en restbetaling gedaan hebt, ontvang je ook twee terugbetalingen. Hier kan soms één of enkele dagen tussen zitten, afhankelijk van je bank. Je hoeft alleen een refund aan te vragen via je restbetaling ticket. .
Je ticket blijft gewoon geldig voor Herfstdrift Festival 2022. Mochten de nieuwe data niet haalbaar voor je zijn, dan kun je een refund aanvragen. Dit werkt niet hetzelfde als bij een normaal ticket. Je ontvang hierover van ons een aparte mail.
Als je een refund wilt aanvragen ga je naar de bevestigingsmail van je originele ticket. Hier klik je op ‘download tickets’ en kun je een refund aanvragen. Je kan zelf de tickets selecteren die je wil refunden.
Als je een refund voor de restbetaling aanvraagt, krijg je de aanbetaling automatisch terug. Let op: omdat je een aanbetaling en restbetaling gedaan hebt, ontvang je ook twee terugbetalingen. Hier kan soms één of enkele dagen tussen zitten, afhankelijk van je bank.