Herfstdrift Festival 2022 – laatste info

Nog 3 nachten slapen en dan is het zo ver: Herfstdrift Festival! Een goed voorbereid mens telt voor twee, dus zetten we alle informatie op een rijtje en kun je het hele weekend onbezorgd dansen. Tot vrijdag en/of zaterdag! 💃🏻

Ticket kwijt?
Geen probleem. Hier kun je je tickets terugvinden.

Timetable & plattegrond
Weet waar je moet zijn. Hierbij de timetable en plattegrond van Herfstdrift Festival 2022. Sla ze op en stuur ze rond: dwalen is leuker dan verdwalen.

Terrein
Dit jaar breiden we ook Herfstdrift Festival voor het eerst uit tot achter de muur, waardoor de iconische NYMA-toren eindelijk op het festivalterrein komt te staan en je ook in de herfst het nieuwe stuk terrein kunt ontdekken. Niet alleen vormt dit deel het decor voor de Dansbär, ook vind je daar jouw ultieme wierrook-walhalla chillout bij Strandbar Stek.

PIN-Only
Herfstdrift Festival is een PIN-Only event. Dit betekent dat je bij de barren alleen met je betaalpas (pin of creditcard), Google Pay en Apple Pay kan betalen.

Bij de merchandise container kun je eventueel een ’tijdelijke pas’ aanvragen. Dit is een pas die je bij ons aanschaft waar je contant geld op kan zetten. Let op: hier moet minimaal € 20,- op komen te staan en dit is helaas niet refundbaar. Zorg ervoor dat je je tegoed opmaakt.

Warmte plannen
Buiten is het koud, maar gelukkig hoef je tijdens Herfstdrift nooit ver te zoeken naar warmte. Zo zijn alle stages – die na Drift Festival weer een prachtige facelift hebben gekregen –  overdekt en hebben we een drietal hangouts voor je klaar staan waar je lekker onderuit kunt zakken, marshmallows kunt roosteren boven een vuurtje, flammkuchen eet. Twijfel je over wat je aan moet? Ons devies: laagjes, laagjes, laagjes. Neem een tas mee en reserveer alvast een locker!

Lockers
Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de dansvloer op kunt, kun je nu alvast je locker voor Herfstdrift reserveren. Je ontvangt vlak voor aanvang een code in de mail, dus skip de rij én de kou. Reserveren voor de vrijdag kan tot vrijdag 12 uur, en voor de zaterdag tot zaterdag 12 uur via deze link.

Fiets/pendelbussen
Kom lekker met de fiets of met een van de pendelbussen. Vanaf Nijmegen Centraal sta je met de (OV-)fiets binnen 10 minuten bij de ingang. Voor een enkeltje met de bus betaal je €3,- en voor een retourtje €5,-. Je kunt deze ter plekke via de QR-code op de borden bestellen, of van te voren via deze link. Er rijden bussen vanaf 13:30 uur tot 01:00 uur.

Recyclesysteem
Om het afval op het terrein tegen te gaan, werken we tijdens Herfstdrift Festival 2022 met een recyclesysteem – lees hieronder voor meer info. Daarnaast werken we ook met herbruikbare trays om alle drankjes in te dragen. Hier zit €2,50 statiegeld op.

Merchandise
Je Drift-ervaring compleet maken? Dos jezelf uit in onze merchandise! Van sjaals tot petten, van t-shirts tot truien, we hebben het. Check de collectie alvast online www.driftomtedansen.nl/shop

Drugs
We hanteren een zero tolerance beleid wat betreft harddrugs.

Let op je oren
Hoewel we het belangrijk vinden dat je van de muziek geniet tijdens Herfstdrift Festival 2022, is het wel belangrijk dat je goed voor je oren zorgt. Er zijn daarom oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise en bij de barren.

Bij de merchandise koop je oordoppen waarbij de filter op jou persoonlijk wordt afgestemd, zodat je altijd met een goede set naar huis gaat. Bij de barren koop je oordoppen met een standaard 18db filter. Bij beide sets krijg je een handige keychian container!

Spullen kwijt
Ben je tijdens Herfstdrift Festival 2022 iets verloren? Check dan bij de merchandise, want daar worden alle gevonden voorwerpen verzameld, aan het einde van het festival worden deze naar de lockers-balie gebracht. Mocht je je portemonnee, sleutel of iets anders na afloop van het festival toch verloren zijn, we brengen alle spullen de week erop naar de Gemeente Nijmegen. Via www.ilost.nl kun je je zien of je spullen gevonden zijn.

Overige vragen? 
Check de FAQ onderaan onze eventpagina.

Adres
NYMA-terrein, Winselingseweg 41
6541AH, Nijmegen

Planet Rose is op Drift

Als de laatste beat heeft geslagen op het NYMA-terrein wil dat nog niet zeggen dat we uitgedanst zijn deze herfst. Integendeel, ook na deze editie duiken we bij Planet Rose weer de nacht in. Voor alle dansers die er geen genoeg van krijgen, avonturiers die de nacht ontdekken en de uitgebluste feestvierders die kei-hard willen chillen. Planet Rose is op Drift is er voor jullie allemaal!

Line-up: Dr. Rubinstein / Ozum / Tommy Holohan

Verzeker je ticket hier!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.