fbpx

In 11 sets richting peaktime

Dat we nog wel even in dit vreemde schuitje zitten wil niet zeggen dat je je thuis hoeft te vervelen. Daarom hebben we een soundtrack samengesteld om je eigen virtuele woonkamerfestival te emuleren. In 11 vlijmscherpe sets schakelen we op van opener naar closing. Get ready. 

Opener | Miss Jay: Spring Winds

Het is een mix die wegluistert als een aanzwellende lentebries, en daarmee zet Française Miss Jay meteen de juiste toon voor een zonovergoten festivaldag in je eigen woonkamer.

De tweede versnelling | Leif: Freerotation 2019

Leif borduurt daar moeiteloos op verder. De Brit blinkt uit in melodieën en ritmes die haast een meditatieve uitwerking hebben, maar schakelt in een oogwenk een soulvol tandje bij om je tegen het eind de diepzee in te zeulen.

De tweede versnelling, deel II | Children of Valis: Drift Podcast 034

De Children of Valis hebben het strooien met diepzeevibes tot hun specialisme gemaakt. In hun Drift Podcast draaien ze alles tussen minimal, house en techno in elkaar tot een ultieme pick-me-up voor de volgende thuisfestivalfase.

Vier uur, cup a Job | Job Jobse: XLR8R 484

Dat Job Jobse weet hoe hij je op stoom moet laten komen moge duidelijk zijn. In deze XL8R-mix geeft hij je de optater die je nodig hebt met zijn onweerstaanbare mix van house, EBM, Italo en een mespuntje trance.

Het tandje erbij | Danielle: NTS Radio

De Londense nacht is een broedplaats voor talent, en Danielle is een van zijn meest begaafde exponenten. Ze bouwt haar sets vol met pulserende bass, abstracte techno en andere elektronische clubwaar om hier en daar meesterlijk een tipje van de experimentele sluier op te lichten.

Als de avond valt | Darwin: Mixmag In Session

Wie haar vorig jaar De Garage uit elkaar heeft zien trekken weet waartoe Darwin in staat is. Deze Mixmag-mix is de perfecte afspiegeling van haar kunsten, en de ideale schakel tussen je middag en avond.

De zesde versnelling | Martyn: Crack Mix 301

(Drum &) bass-icoon Martyn is de onbetwiste ritmekoning van Nederland. De Eindhovenaar heeft de afgelopen twintig jaar een statuur opgebouwd waar je u tegen zegt. Dat is niet voor niks. Hij trekt je de avond in met een ongenadig salvo aan loeisnelle en vlijmscherpe drums. Maak je borst maar nat.

De electro-rave-bonanza | mad miran: Siren 017

De bij Clone Rotterdam geschoolde mad miran is de afgelopen paar jaar een rave-revelatie gebleken. Ze strooit met hoekige beats, onheilspellende baslijnen en ravedrums alsof ze nooit anders heeft gedaan. Intergalactische vibes gegarandeerd.

De peaktime-pomper | Shanti Celeste: Illian Tape 050

Ook bij Drift-klant Shanti Celeste weet je dat je goed zit. Klik op ‘play’ en je weet genoeg.

De peaktime-pomper deel II | Surgeon: Boiler Room

Dat Surgeon een graag geziene gast is in Nijmegen hoeven we je niet uit te leggen. Waarom deze set je buren boos maakt vast ook niet.

Closen doe je met KI/KI | KI/KI at Intercell

Je woonkamerfestival is niet compleet zonder closing, en niemand kan closen zoals KI/KI. Trance, acid, hardcore en pulserende housepompers. Plankgas!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.