fbpx

Laatste info Drift Nieuwjaarsdans

De laatste dag van 2019 is aangebroken, wat betekent dat Drift Nieuwjaarsdans | Job Jobse & Friends voor de deur staat. Check de laatste info hier en knal voorbereid 2020 in!

Timetable

Vervoer

De Vereeniging is het beste bereikbaar met de fiets of te voet. Er zijn fietsenstallingen waar je je stalen ros kwijt kunt; parkeerplaatsen voor de auto zijn beperkt. Het adres is Keizer Karelplein 2D.

Leeftijd & tickets

Leeftijd is 18+. Tickets kunnen worden gescand vanaf je mobiel, zet hiervoor wel de helderheid op 100%. Mocht je je ticket niet kunnen terugvinden, ga dan naar deze pagina.

Huisregels

In de Vereeniging gelden huisregels waar je je aan dient te houden. Instructies van het personeel en de organisatie dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Munten & garderobe

Je consumpties haal je met munten – munten kun je zowel met cash als met de pin afrekenen. Verder is er een (gratis) garderobe waar je je jas kwijt kunt.

Voedsel, versnaperingen & rookwaar

Er zijn snacks en eten te koop in de Vereeniging. Sigaretten zijn er niet te koop.

Drank, drugs & medicatie

Drugs zijn verboden en het is niet toegestaan om drank mee te nemen. Medicatie is toegestaan, mits in gesloten verpakking.

Mocht er iets met je ticket zijn, ga dan naar deze pagina.
Voor alle overige vragen kun je mailen naar communicatie@driftomtedansen.nl.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.