fbpx

Laatste informatie Drift op de Boot

Morgen varen we voor de eerste keer uit in een reeks van vier knallende boottochten. Lees voordat je aan boord gaat onderstaande informatie goed door, zodat we het samen fijn & veilig houden.

Board- en vaarinformatie

De op- en afstapplaats is op de Waalkade ter hoogte van het Labyrinth. Let er op dat de vertrek- en aankomsttijden verschillen. Wees op tijd, want te laat is te laat! Bij terugkomst kun je verder feesten op Smkmrkt.

Zondag 14 juli
Boarden: 16:00 – 17:00
Varen: 17:00 – 23:00

Maandag 15 juli – Middag
Boarden: 11:00 – 12:00
Varen: 12:00 – 17:00

Maandag 15 juli – Avond
Boarden: 18:00 – 19:00
Varen: 19:00 – 00:00

Woensdag 17 juli
Boarden: 11:00 – 12:00
Varen: 12:00 – 17:00

Programma
Met drie hostings en twee secret line-ups is het programma van Drift op de Boot spannender dan ooit. Het volledige programma vind je hier.

Vervoer
Kom met de fiets of lopend, er is géén plek om je auto te parkeren.

Leeftijd & tickets
Leeftijd is 18+. Tickets kunnen worden gescand vanaf je mobiel, zet hiervoor wel je helderheid op 100%. Mocht je je ticket niet kunnen terugvinden, ga dan naar deze pagina.

Veiligheid & eigen risico
Wees voorzichtig; je bent op een boot. Betreden is op eigen risico. Op de boot gelden huisregels waar je je aan dient te houden. Orders van de kapitein of organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Misdraag je niet, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven varen.

Munten & kluisjes
Er zijn meerdere muntenautomaten op de boot. Munten kunnen alleen gepind worden. Daarnaast zijn er voldoende kluisjes aanwezig. Kluisjes kunnen enkel cash afgerekend worden en kosten €5.

Voedsel, versnaperingen & rookwaar
De catering wordt verzorgd door Caliente: Mexicaanse hoogstandjes met vegetarische opties. Ook zijn er verschillende soorten cocktails te verkrijgen. Je kunt geen sigaretten halen op de boot, dus zorg dat je een pakkie paraat hebt.

Denk aan de Waal
Zonder de Waal was Drift op de Boot niet mogelijk geweest. Wees dus lief voor haar en gooi je afval en sigarettenpeuken gewoon in de prullenbak.

Het weer
De weersvoorspellingen zijn mild, het wordt niet te warm of te koud. Kleine flesjes zonnebrand mogen meegenomen worden, mits in gesloten verpakking. Neem warme kleding mee voor in de avond.

Drank & drugs
Het is niet toegestaan om drank of drugs mee de boot op te nemen. Medicijnen voor o.a. hooikoorts, astma e.d. zijn toegestaan, mits in gesloten verpakking.

Mocht er iets met je ticket zijn, contact: info@eventix.nl
Voor alle overige vragen: communicatie@driftomtedansen.nl

We hebben er weer grandioos veel zin in en wensen jullie, ook namens de kapitein en zijn crew, alvast veel plezier!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.