Laatste informatie Drift Festival 2017

9 juni 2017 | nieuws

Zon, 23 graden en geen spat regen: alles wijst erop dat het zaterdag magisch gaat worden. De aller- allerlaatste tickets gaan nu in de verkoop. Hieronder vind je alle informatie voor Drift Festival 2017. We zien jullie zaterdag!

De aller-allerlaatste kaarten!

Adres & openingstijden
De Vasim, Winselingseweg 41, 6541 AH te Nijmegen. Het festival duurt van 14.00 uur tot 00.00 uur (zaterdag 10 juni). Klik hier voor de routeplanner.

Het weer
Het ziet ernaar uit dat we ook dit jaar dansen in de zon. Het wordt rond de 23 graden. Op het terrein wordt er gezorgd voor zonnebrand bij de EHBO. Later op de avond koelt het af, dus neem een trui, jas of vest mee.

Leeftijd
De minimale leeftijd is vastgesteld op 18+. Bij de ingang kan er om legitimatie worden gevraagd. Neem deze dus mee!

Timetable & plattegrond
Op het terrein hangen grote banners met de timetable & plattegrond. Mocht je deze liever zelf op zak hebben? Klik dan hier om 'm te downloaden.

Tickets, uitprinten of digitaal?
Tickets kunnen zowel op papier als op je telefoon gescand worden. Let er wel op dat je je helderheid op 100% zet!

Drift om te verduurzamen: extra stage
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom roepen wij jullie op om zoveel mogelijk e-waste mee te nemen, zodat wij het kunnen recyclen tot een waanzinnig kunstwerk. Lever jouw oude broodrooster, kabels, kapotte telefoon in bij de entree en krijg toegang tot een geheime area op het festival!

Fiets/looproute
Nu we toch duurzaam bezig zijn: pak lekker de fiets of loop naar De Vasim. Steek bij het politiebureau naast Centraal Station naar beneden langs het spoor en ga onder de spoorbrug door naar links. Na 50 meter ga je rechtsaf de Waalbandijk op. Volg deze weg tot op een kruising en je bent er met De Vasim recht voor je neus.

Pendelbussen
Ook dit jaar rijdt er een pendeldienst (i.s.m. Busje Delen). De pendelbussen rijden van 13:00 - 17:00 uur en van 22:00 - 01:00 uur tussen Nijmegen Centraal Station (busstation) en De Vasim. Een retourticket kost € 5,- en zijn te koop bij de bus. Vertrekplaats: bit.ly/drift-pendeldienst

Terugreis
Dit jaar rijden er er ook nachttreinen tussen Nijmegen, Arnhem en Utrecht. Voor wie niet terug naar huis kan met het OV, rijden er bussen terug naar jouw stad. Reis gemakkelijk en snel terug naar huis met Busje Delen. Plan je terugreis (bus): bit.ly/drift-bus

After: door tot de vogels fluiten
Na Drift Festival dansen we twee keer door met Nachtdrift in Brebl en Boomshakalak x Underpants in Waalhalla. Tickets zijn verkrijgbaar in de online voorverkoop of op de dag zelf bij de merchandise/aan de deur. Tickets voor Nachtdrift kosten € 10,- (deur € 12,50). Tickets voor Boomshakalak x Underpants kosten € 6,- (deur € 7,-).

Drank, drugs & medicatie
Het is niet toegestaan om drank of drugs mee het terrein op te nemen. Medicijnen voor o.a. astma zijn toegestaan, mits in gesloten verpakking.

Kluisjes & faciliteiten
Er zijn kluisjes aanwezig. Deze kunnen met cash en pin betaald worden. Een kluisje kost € 6,- en je betaalt € 5,- borg. Er worden sigaretten op het terrein verkocht. Alle muntkassa’s zijn voorzien van pinautomaten, maar er ook kan ook gewoon met cash betaald worden om munten te halen. Gekochte munten worden niet terug genomen.

Rookverbod
Een sigaret rook je lekker in de buitenlucht of op de daarvoor bestemde plaatsen. In De Vasim geldt een rookverbod.

Kom alvast in de stemming
Genoeg geneuzel, tijd voor een dikke set. Zet je muziek op standje 10 en kom alvast in de stemming met de Drift podcast van Deniro. Tot zaterdag!


Deel Laatste informatie Drift Festival 2017 op facebook