fbpx

Ontdek Schemerlicht

Na een lange tijd geen evenementen te organiseren, presenteren wij eindelijk weer iets nieuws aan jullie. In samenwerking met Schemerlichtfestival en Hortus Nijmegen is Schemerlicht ontstaan: een innovatief licht- en geluidskunst evenement voor alle leeftijden in de Nijmeegse Botanische tuin Hortus. 

Aankomende herfstvakantie (16 t/m 25 oktober) wandel je bij schemering langs audiovisuele kunstwerken in een sprookjesachtige, botanische tuin. De werken brengen je in verbinding met de plek door je zintuigen op scherp te zetten; bijvoorbeeld door een ruimtelijke licht- geluidservaring met geluiden uit de botanische tuin als basis. De kunstenaars, onder leiding van curator Boris Acket,  zijn geïnspireerd door het letterlijk tot stilstand komen van zichzelf en de wereld om zich heen vanwege het Coronavirus.

De kaartverkoop is inmiddels gestart! Vind je route: www.schemerlichtfestival.nl

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.