Over ons

Drift inspireert mensen door ze te verbinden rond onvergetelijke momenten. Sinds 2002 creëren we tijdelijke werelden die draaien om ontdekking en ontlading. Interdisciplinaire evenementen waarbij we samen het experiment aangaan, nieuwe vrienden maken, onszelf ontplooien, veilig voelen en dansen tot de nacht valt of de ochtend ons weer thuisbrengt.

We zorgen voor overslaande vonken, geven bestaande ideeën een nieuwe wending en faciliteren de kruisbestuiving tussen muziek, kunst en mensen onderling. Bij elke stap die we zetten, streven we de hoogste kwaliteit na en kijken we kritisch naar de wereld en de plek die wij daarin innemen. Daarin is menselijkheid onze kracht, en die laten we overal in doorklinken. Waar we ook aan werken.

Bij Drift is iedereen welkom, al is Drift niet voor iedereen. Want we zijn warm en benaderbaar maar ook dwars, zinnenprikkelend en ongegeneerd eigenzinnig. Drift vindt waarde in het toegankelijk maken van minder-toegankelijke cultuur, stimuleert nieuwe invalshoeken en laat ruimte voor inzicht en interpretatie. We drijven op creativiteit, sporen aan tot synergie en zorgen voor nieuw gevonden energie.