Drift op de boot X Nimma Vaart Door met Doka

17 juli 2017 | podcast

In samenwerking met Nimma Danst Door varen we sinds 11 uur 's ochtends over de Waal. Dat doen we op z'n Nimma's, want op de boot staat een echt Nijmeegs ensemble. Onderdeel van dit gezelschap is Doka, die B2B met Darko Esser de tocht zal afsluiten met een speciale 'Chicago house classics' set. Als opwarmer voor deze vroege ochtend nam Doka een podcast voor ons op en stelde we hem enkele vragen.Je bent veel in Nijmegen te vinden, zo ook tijdens de zomerfeesten. Wat voor een beeld heb je van de stad en wat voor een muzikale invloed heeft dit op je uitgeoefend?

Dat ik veel in Nijmegen te vinden ben kun je wel zeggen ja. Ik mag mij namelijk al een dik jaar trotste inwoner van Nijmegen noemen. Nijmegen heeft zeker muzikale invloed op mij uitgeoefend. Naast een mooie lijst aan memorabele gigs heeft die Nijmegenaar genaamd Darko Esser ook een heel belangrijke rol gespeeld in mijn carrière. Op veel vlakken is Nijmegen voor mij een top stad. Fijne sfeer, fijne open-minded mensen, een mooie levendige (dance) scene maar ook stad waar ik echt tot rust kan komen.

Je hebt deze zomer nog heel wat feest- en festivalboekingen staan. Reis je graag met andere artiesten samen?

Ik reis over het algemeen alleen. Dit vind ik heerlijk. Even op mezelf alvorens de drukte in te gaan. Soms bij een B2B reis je wel eens samen en dan is het lachen en gieren. Beide zijn fijn!

Om 10 uur ’s ochtends varen we weg, ben je een beetje een ochtendmens?

O ja, ik ben zeer zeker een ochtend mens. Dit komt vooral omdat ik 2 dochters heb. Kinderen blijken van nature enorm fanatieke ochtend mensen te zijn. Ik kan mij niet meer herinneren dat ik heb uitgeslapen de laatste 4 jaar haha. Ook ben ik fervent hardloper en dat doe ik het liefst in de vroege uurtjes. Mooi moment om de Oversteek of de Waalbrug over te rennen als de zon op komt.

Deel Drift op de boot X Nimma Vaart Door met Doka op facebook