Op Drift Nieuwjaarsdans met Nous’Klaer

7 december 2017 | podcast

De Ballroom zaal van de Vereeniging wordt op 31 december het podium van het Rotterdamse label Nous'Klaer. De kans is groot dat er bij het horen van deze Zeeuwse titel een belletje gaat rinkelen, want sinds het uitbrengen van de compilatie LP 'Paerels' leeft Nous'Klaer als nooit tevoren. We spraken met het label, dat speciaal voor Drift Nieuwjaarsdans een wel heel bijzondere podcast opnam.Hey mannen, dankjulliewel voor deze podcast. Wie heeft ‘m opgenomen?
Graag gedaan! Sjoerd heeft 'm opgenomen, in de huiskamer van de Obermansion. Het idee was een podcast op te nemen met alleen maar onuitgebracht Nous'klaer materiaal. Na Paerels was iedereen zo enthousiast dat we volgende jaar vrijwel iedere maand een plaat gaan uitbrengen - dus genoeg materiaal voor een Nous'klaer only mix. Tracks zijn van Arif, Cosime, Konduku, Mattheis, Melatonin Man, Oceanic, Paul Twin, upsammy en nog een nieuwe artiest.

In 2012 kwamen jullie met het idee om een label te beginnen, een jaar later kwam de eerste plaat uit. Hadden jullie toen verwacht in 5 jaar tijd zo ver te komen?
Het idee was om toffe muziek van vrienden uit te brengen. We hadden geen concrete verwachtingen eerlijk gezegd. Het fijnste van alles is dat sommigen al van de muziek kunnen leven, en dat er nieuwe fantastische mensen bij zijn gekomen.

Hoe zien jullie plannen er voor de komende 5 jaar uit?
Touren met vrienden en leven van muziek.

Oud en nieuw vier je met je vrienden. Jullie zijn eigenlijk ook een grote vriendengroep toch?
Alles vier je het liefst met je vrienden toch! Het is te gek om met een aantal bij Drift te staan - de perfecte start voor de komende 5 jaar.

Nous'Klaer host de ballroom zaal in De Vereeniging tijdens Drift Nieuwjaarsdans. Op het programma staan Oceanic, Woody, Oberman en Mattheis. Kaarten zijn nu verkrijgbaar: www.driftomtedansen.nl/tickets

Deel Op Drift Nieuwjaarsdans met Nous’Klaer op facebook