fbpx

Tom Trago en Animistic Beliefs gaan in Drift-residentie

Een gigantische verzameling synthesizers en machines uit de vorige eeuw vormt de komende weken de nieuwe thuisbasis van Tom Trago en Animistic Beliefs. De artiesten verblijven elk één week als Drift-resident in wat misschien wel de meest unieke muziekstudio van Nederland is: Willem Twee studios in Den Bosch. Ze werken er aan nieuwe muziek en verse ideeën, om weer naar buiten te komen met een tas vol exotische geluiden en kennis.

Op zaterdag 28 november brengen we in samenwerking met Jäger Music, Doornroosje en Open Source Radio alle onderdelen samen tijdens een grensverleggende showcase die je zowel online als live in Doornroosje beleeft. Meer informatie over de speeltijden en ticketverkoop volgt snel. Lees je alvast warm met dit artikel van Jäger Music en volg het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven.

Check het Facebook event hier. 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Stichting Sinus, Jäger Music, Doornroosje, Willem Twee studios en Open Source Radio.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.