Update Paasweekend

18 maart 2020

Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen weken zijn ook wij helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen. Daarom hebben we besloten om Drift Witte Donderdag en Drift Goede Vrijdag te verplaatsen naar respectievelijk vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. We balen enorm van de situatie, maar veiligheid en jullie gezondheid gaat boven alles.

Alle artiesten van Drift Witte Donderdag verhuizen mee naar 2 oktober. Op dit moment zijn we druk bezig om ervoor te zorgen dat alle artiesten van Drift Goede Vrijdag dat ook doen voor 3 oktober, maar zoals jullie hopelijk zullen begrijpen kunnen we dat op dit moment nog niet garanderen. We komen zo snel mogelijk met meer informatie. Tot dan vragen we om geduld en hopen we op jullie begrip.

Ticketkopers zijn persoonlijk benaderd via de mail. Mocht je als tickethouder geen mail ontvangen hebben, stuur ons dan een bericht via info@driftomtedansen.nl.

We wensen iedereen heel veel sterkte toe. Wees voorzichtig, neem allemaal je verantwoordelijkheid en zorg goed voor elkaar. Het is niet makkelijk, maar samen komen we er doorheen. <3

Deel dit artikel: