Herfstdrift: laatste info!

22 november 2017 | updates

Drifters, wat hebben wij weer godsgruwelijk veel zin in Herfstdrift Festival 2017. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt. We zien jullie zaterdag!

Uitverkocht
Herfstdrift 2017 is bijna uitverkocht, er zullen geen kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. De allerlaatste tickets haal je hier: www.driftomtedansen.nl/tickets.

Nachtdrift
Kaarten voor Nachtdrift zijn er gelukkig nog wel. Haal ze online of bij de Merchandise stand in de Vasim (€10,-).

Ticket kwijt?
Kaartje kwijt? Geen zorgen: www.ticketscript.com/nl/ticket-koper/

Timetable & plattegrond
Sla ze vast op in je telefoon: de plattegrond en timetable van Herfstdrift!

Rookverbod
In de tenten en in De Vasim is roken verboden. Roken kan buiten of op de daarvoor bestemde plaatsen.

Kleed je warm
Vijf tenten en twee indoor stages: ook dit jaar sta je er weer lekker droog en warm bij. Neem wel een lekkere trui mee, want buiten is het koud.

HERFSTDRIFT PORTRET
Fotografe Marjan Schönenberg is op zoek naar de mooiste vriendengroepen van Herfstdrift 2017. Verzamel daarom al je vrienden en vriendinnen en laat je ultieme Herfstdrift Festival 2017 moment vereeuwigen! En trek natuurlijk wat leuks aan ;)

Pendelbussen/parkeren
Er rijden zaterdag pendelbussen van station Nijmegen naar De Vasim en 's avonds weer terug (€5,- retour). Parkeerplekken zijn in een beperkte hoeveelheid aanwezig (€5,-).

Fiets/looproute
Pak lekker de fiets of loop naar De Vasim. Steek bij het politiebureau naast Centraal Station naar beneden langs het spoor en ga onder de spoorbrug door naar links. Na 50 meter ga je rechtsaf de Waalbandijk op. Volg deze weg tot op een kruising en je bent er met De Vasim recht voor je neus.

Terugreis
Voor de lange afstandreizigers is er Busje Delen: bit.ly/bus-herfstdrift en de NS Nachttrein: http://bit.ly/ns-nachttrein

Tickets scannen
Print je ticket uit of laat ‘m scannen vanaf je telefoon. Niet printen is natuurlijk milieuvriendelijker ;)

Leeftijd
De minimale leeftijd is 18+. Neem je legitimatie mee.

Drank, drugs & medicatie
Het is niet toegestaan om drank of drugs mee het terrein op te nemen. Medicijnen voor o.a. astma zijn toegestaan, mits in gesloten verpakking.

Kluisjes
Er zijn kluisjes met pincode aanwezig op Herfstdrift Festival (dus geen zorgen om kwijtgeraakte sleuteltjes). Deze kunnen met cash en pin betaald worden. Een kluisje kost € 7,-, je betaalt geen borg (2/3 jassen per kluisje). Mensen die vooraf een kluisje gekocht hebben, hebben een mail met het kluisnummer en de toegangscode ontvangen.

Faciliteiten
Er worden sigaretten op het terrein verkocht. Munten haal je met pin of cash. Gekochte munten worden niet terug genomen.

Adres & openingstijden
Adres: De Vasim, Winselingseweg 41
Datum: Zaterdag 25 november
Tijd: 14.00 – 00.00 uur

Problemen met je ticket: company.ticketscript.com/nl/support/
Voor alle overige vragen: mauke@driftomtedansen.nl


Meer informatie Herfstdrift Festival 2017: www.driftomtedansen.nl


Deel Herfstdrift: laatste info! op facebook