fbpx

Zonder wrijving geen glans

Lieve mensen,

Na een week radiostilte is het tijd voor een update. We hebben behoefte om je te vertellen hoe het met ons gaat. De afgelopen week was een enorme achtbaan, waarin we ongelofelijk druk zijn geweest met het verplaatsen van Herfstdrift Festival naar 25 & 26 november 2022, het op de hoogte brengen van alle ticketkopers, leveranciers, partners en alle betrokkenen. Tijd om stil te staan was er nauwelijks, en daarom daalde het besef van een nieuw Driftloos kalenderjaar de afgelopen dagen pas in.

Weer. Geen. Drift.

Het doet pijn om al onze mooie ideeën en plannen vlak voor de meet te zien verdampen. Want wat keken we ernaar uit om jullie eindelijk weer welkom te heten op het Vasimterrein, met de prachtige NYMA als kersverse aanwinst. Radio op Drift, een groots lichtplan in en rondom de Vasim, nieuwe looproutes en een waanzinnige line-up. Het had zomaar de mooiste Herfstdrift tot op heden kunnen worden. Helaas mag het niet zo zijn.

Gelukkig hebben we jullie. Onze lieve, eindeloos trouwe bezoekers die ons in weer en wind een hart onder de riem steken. Jullie bemoedigende woorden hebben ons de afgelopen weken overeind gehouden. Al jullie hartverwarmende berichten, cadeautjes (aan sterke drank voorlopig geen tekort) en andere gebaren zijn goud waard. We beseffen ons bovendien maar al te goed dat sommigen van jullie je Drift-ticket al sinds begin 2020 bij je dragen, en ’m nu wederom doorzetten naar de volgende editie in 2022. Goud waard. Zonder jullie geen Drift.

Nu de afhandeling van Herfstdrift Festival 2021 in een afrondende fase is beland, kijken we langzaam maar zeker vooruit. 2022, het jaar waarin Drift 20 jaar bestaat, belooft een veel, veel beter jaar te worden. Talloze plannen, waar we nog even niks over mogen vertellen, zijn in de maak. En ook de jaarkalender gaat (deels) op de schop. Daarover later meer.

Omdenken, positief blijven en kansen zien waar anderen opgeven; als we ergens goed in zijn, dan is dat het wel.  En dus is dat wat we doen: de rug rechten en het vizier vooruit. Zonder wrijving geen glans.  We zijn trots op ons sterke team, op onze begripvolle en meedenkende leveranciers en natuurlijk op al onze trouwe fans en bezoekers. Daar kan simpelweg geen maatregel tegenop.

Houd stand, zorg goed voor elkaar, blijf gezond. Samen komen we hier doorheen.

Tot gauw,

Team Drift

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.