fbpx

Toegankelijkheid Drift

We streven ernaar om Drift events voor iedereen toegankelijk te maken. Hieronder lees je hoe we dat doen.

Heb je vragen of verzoeken? Stuur dan een mailtje naar toegankelijkheid@driftomtedansen.nl. Mocht je tijdens de evenementen vragen hebben, dan kun je altijd iemand van het Green Team of een beveiliger aanspreken.

Terug naar overzicht

Entree & parkeren
Vooraan de parkeerplaats is een aantal plekken gereserveerd met extra veel ruimte. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je ons vooraf een mailtje sturen naar toegankelijkheid@driftomtedansen.nl met daarin je voor- en achternaam. Dan zorgen wij dat er een gereserveerd wordt.

Extra ruimte nodig? De entree heeft aan de rechterzijde een breder pad in het geval je daar gebruik van wilt maken. Sta je op de gastenlijst? Meld je dan even bij de accreditatietent. Er komt iemand naar je toe mocht je niet tot aan de balie kunnen komen.

Bezoeker loopt over een toegankelijk Drift terrein.
Bezoeker loopt over een toegankelijk Drift-terrein.

Vloer & paden naar podia
Het NYMA-terrein is geasfalteerd, dus buiten is alles al zo toegankelijk mogelijk. De tenten die verhoogd zijn, zijn toegankelijk via oprijplaten. De areas binnen zijn ook bereikbaar.

Om Mesh te bezoeken kun je buitenom via de dijk gaan. De beveiliging is op de hoogte van deze route. Dus als je minder goed ter been bent of niet met de trap kan, zorgen we dat jij en een vriend/vriendin een bandje ontvangen waarmee je toegang krijgt tot deze backstageroute.

Vlak voor het event delen we nog een plattegrond die specifiek is gericht op toegankelijkheid. Houd hiervoor onze website in de gaten. De plattegrond is ook fysiek beschikbaar tijdens Herfstdrift zelf, en je kunt die afhalen bij de Recycle Hub.

Overzichtfoto van een toegankelijk stukje Drift-terrein.
Handicap NL & Green Events helpen ons om onze evenementen toegankelijker te maken.

Gehoorproblemen
Als iemand met gehoorproblemen het verzoekt, vragen we andere bezoekers ruimte te maken vooraan bij de dranghekken. Wanneer je een slecht gehoor hebt kan het namelijk fijn zijn om de dranghekken vast te kunnen houden om de beat goed te kunnen voelen.

Bezoeker staat voorraan bij dranghekken.

Toiletten
Buiten is bij elke toiletgroep een extra groot toilet aanwezig. Omdat we niet kunnen garanderen dat er altijd personeel in de buurt is, zitten deze toiletten niet op slot. Wil je verzekerd zijn van een schoon toilet zonder wachtrij? Dan kun je terecht bij de EHBO of bij de toiletten beneden in de Vasim. De extra grote toiletten zitten daar wel op slot, en er is altijd personeel aanwezig.

EHBO
Op elk Drift-evenement is een EHBO-ruimte aanwezig. Ga ernaartoe als je vragen hebt of als je medicijnen of andere zaken die je nodig hebt wilt bewaren (er is een koelkast).

Chillruimte
Wordt de show en/of de drukte iets te overweldigend? Je kunt een pauze nemen in onze chillruimte.

Bezoekers maken gebruik van de chillruimte op een bank.

Drift to explore more

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.