fbpx

Herfstdrift-stages

In deze editorial nemen je mee langs alle artiesten, podia en geluiden die je voor je kiezen krijgt tijdens Herfstdrift Festival.

Terug naar overzicht

Elektra

Hard, rauw en compromisloos: onze technotempel Elektra is Herfstdrift in de vijfde versnelling. ⚡️

Deze editie krijgt de Elektra een gloednieuwe tent, en ook dit jaar wordt de stage van een even prachtig als betoverend lichtdecor voorzien in samenwerking met Lumus Instruments.
Elektra @ Herfstdrift Festival 2022

Mesh

Het blijft bijzonder om tijdens een festival naar de club te kunnen. De Garage gaf ons al een paar keer een voorproefje, maar met de komst van MESH, verstopt in een prachtig uithoekje van het Vasimgebouw, is het afgelopen jaar écht een realiteit geworden. Tijdens Herfstdrift ben je de hele dag onder de pannen met sets vol warmte, snelheid en hypnotica, onder de bezielende leiding van Jason Lemonth b2b Waxfiend, Sarah Farina, Nala Brown en JEANS b2b Nawaz.

Meer lezen over Mesh? We kropen in de booth met programmeur Sander Grondman en spraken over het ontstaan van de club en wat je kunt verwachten. “Mensen komen hier met één intentie: om te dansen.“. Lees hier het interview.

Mesh

NYMA

Het podium dat de naam van ons thuis draagt heeft door de jaren heen allerlei vormen aangenomen. Op 25 november maak je kennis met de nieuwste evolutie, en zorgen een paar levende legendes en waanzinnige talenten – gewapend met tassen vol UK, breaks, house, high tech soul en alles wat ertussenin zit – ervoor dat je alle hoeken van de NYMA ziet. 🌪

Line-up: HennioJosey RebelleOctave One (live)OgazónSpecial Request

NYMA @ Herfstdrift Festival 2022

Open Source Radio

Ook tijdens Herfstdrift vind je de mooiste container van Nijmegen weer op het NYMA-terrein, en traditiegetrouw laden de vrienden van Open Source Radio ‘m vol met lokaal toptalent in de verschijning van Naim Abu, Coco Coquelicot en Shared Joy. Dit jaar wordt het geluid er trouwens extra dik, want de speakerstacks van Krackfree Soundsystem die je nog kent van de Garage komen ook mee. 💚

Open Source Radio @ Drift Festival 2022

Trancebår

Deze herfst verandert het warmste Drift-podium in een tempel voor al uw extatische momenten, en met de artiesten van dienst weet je een ding zeker: die zijn er in overvloed. Binnenkort geven we een tipje van de sluier over hoe deze tweelaagse kathedraal je ondersteboven gaat blazen.

Line-up: CEM b2b YazzusMary Lake (live)Mixmaster KwanRey Colino b2b SprayYoung Marco

Herfstdrift Festival 2022

Vasim

Bakstenen, beton, flitsende strobos, zweet, hypnotische sets: als je van donkere geluiden en dito dansvloeren houdt, is onze iconische Vasim waar je wezen moet. Onze oude fabriekshal is sinds jaar en dag het kloppende hart van Drift. En na jaren afwezigheid mogen we er eindelijk weer de herfst vieren. 🏭

Line-up: Ellen AllienForcefield w/ Afra & SergeJASSS b2b Jensen InterceptorOperating ModusRadioactive Man (live)

Vasim @ Drift Festival 2023

Drift to explore more

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.