fbpx

Drift in
2023

2022 was het jaar van het weerzien, met twee stijf uitverkochte festivals en zeven onvergetelijke bootvaarten. Inmiddels maken we ons op voor een nóg mooier 2023! In dit artikel vertellen we je alvast wat je de komende maanden van ons mag verwachten.

Terug naar overzicht

Drift Festival

Het warme bad na je winterdip en het fijnste weerzien met de lente: de tweede zaterdag van juni dansen we de zon tegemoet tijdens Drift Festival. Maak je op voor een dag vol toekomstmuziek, zinderende kunst en ‘De Week van Drift’.

Dit jaar op de rol: nieuwe geluiden van lokaal talent en internationale headliners, zinnenprikkelende live-optredens, stage-hostings van Rush Hour, Doornroosje en Open Source Radio, en zeven splinternieuwe stage-designs die je voorzien van een onvergetelijk voorjaar.

Zie je deze lente!

Event: Drift Festival 2023
Terugblik: Drift Festival 2022

 

Foto: Tim Buiting

Drift op de Boot 

Tijdens de Vierdaagsefeesten zoeven we de Waal over voor een reeks intieme (en low-key legendarische) bootfeesten met hostings van bevriende dj’s en organisaties. Trossen los!

Terugblik: Drift op de Boot 2022

Foto: Sander van de Ven

Herfstdrift Festival

Wanneer de nachten langer en de dagen kouder worden gaat ons iconische NYMA-terrein stralen. Eind november tijdens Herfstdrift vind je er een kleurenzee vol vooruitstrevende elektronische geluiden en zinnenprikkelende kunst.

Terugblik: Herfstdrift Festival 2022

Foto: Tim Buiting

De Week van Drift

Dit jaar investeren we in een extra breed en spannend programma in de week voorafgaand aan Drift Festival, waarin we vanuit verschillende locaties verspreid over de stad een cultureel en maatschappelijk programma aanbieden om je vingers bij af te likken. Meer info soon!

Drift to explore more

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.